Produkter for og industri (13)

MASKINER OG UTSTYR FOR ETIKETTPRODUKSJON - Selvklebende Etiketter

MASKINER OG UTSTYR FOR ETIKETTPRODUKSJON - Selvklebende Etiketter

Fransk produsent av selvklebende etiketter Standard og termiske papirer, samt strukturerte og syntetiske materialer, vår erfaring med begrensninger gjør at vi kan gi deg presise råd for å bestemme det mest passende underlaget for etikettens problemstilling. Materialene: Velinpapir, belagt / Kromekote / Kreativpapir / Metalliserte papirer (gull, sølv…) / Termiske papirer / Polypropylen osv. Typene lim: Permanente / Forsterkede / Avtagbare / Frysing / Hurtigfrysing / osv. Formene: Rett kutt / Halvskjæring / Spesifikke former / Skreddersydde former
Tekstureringsingredienser for sauser, supper og marinader

Tekstureringsingredienser for sauser, supper og marinader

Våre løsninger for å formulere clean-label sauser, supper og marinader - Våre clean-label løsninger fra seriene Mixeo og Stabeo, basert på plantefibre, er dine allierte for formuleringen av sauser, supper eller marinader. De kan brukes både i emulgerte produkter og i produkter med lavt fettinnhold, og de er gode alternativer. Uunnværlige i dine veganske formuleringer, gjør våre løsninger det for eksempel mulig å lage sauser uten eggeplomme. Takket være den store mengden fibre de inneholder, gjør våre løsninger det mulig å øke fiberinnholdet betydelig i det endelige produktet.
RØD EUROPA VANILJE - Industriell Kvalitet & Autentisk Smak

RØD EUROPA VANILJE - Industriell Kvalitet & Autentisk Smak

Optimalisert for industriell bruk, gir vår Red Europe Vanilla den fineste naturlige aromaen av madagaskar-vanilje. Hev din storskala produksjon med denne fremragende og økonomiske ingrediensen.
Grønnsaksfest - Poteter - Kokte terninger 16x16x16

Grønnsaksfest - Poteter - Kokte terninger 16x16x16

Ferske poteter, skrelt, kuttet i terninger og kokt. Dimensjon på terningene: 16x16x16 mm. Opprinnelse 100% fransk Varietet med fast kjøtt: mer holdbarhet, mer smak og smeltende tekstur. Produkt 100% naturlig: uten konserveringsmidler, uten tilsetningsstoffer, uten sulfitter. Ferskt kokt produkt: lavtemperaturkoking (under 90°C) og emballert i pose etter koking og nedkjøling. Overlegen kvalitet: vitaminer og sporstoffer bevart. Ingen vektap: 1 kg kjøpt = 1 kg servert Nettovekt per enhet: Pose på 7 kg Emballasje: TER Technifil Best før: Total holdbarhet på 12 dager Oppbevaringsbetingelser: Oppbevares ved en temperatur mellom 0 og 4°C Forventet bruk: Umiddelbar bruk etter åpning. Ingen skylling av produktet.
Modulær installasjon for mobil slakting - Semi for sauer og geiter

Modulær installasjon for mobil slakting - Semi for sauer og geiter

Semi for slakting av sauer (mobilt) Slakteprosess for sauer og geiter, kjøler og lagrer opptil 150 slaktede dyr! Fordeler: - Autonom (energi), - Flyttbar (mobil), - Fullt utstyrt (nøkkelferdig), - Fullt datastyrt (sporbarhet), - Respekt for dyrevelferd Transformasjon: Slakting KATEGORIER: sauer, geiter
Horisontal Skiltning

Horisontal Skiltning

Signalering på bakkenivå innebærer å lage markeringer på veier i urbane og industrielle områder. Self Services 35 utfører merking av veier, parkeringsplasser, lager eller fabrikker, enten det er asfalterte eller betongflater. Vi tilbyr også markeringer for lekeplasser og innendørs og utendørs idrettsbaner. Våre markeringer på bakkenivå utføres med: - Løsemiddelbaserte malinger eller vannbasert maling (ved hjelp av Airless) - To-komponentharpikser - Klistrede eller termoklistrede bånd - Polyuretanmalinger Self Services 35 tilbyr også tjenester for tilpasning og utsmykning av veier: legging av syntetiske brostein, harpikser med tilslag og veistifter. I forbindelse med å oppfylle kravene til tilgjengelighet for personer med nedsatt mobilitet, tilbyr vi vår ekspertise for både innendørs og utendørs tilpasninger, for eksempel ved å installere taktile bånd eller ledestenger.
TRYKTE KLEBEMERKER - Logo-trykk på klebeetiketter

TRYKTE KLEBEMERKER - Logo-trykk på klebeetiketter

Materialer: Velinpapir, belagt / Kromekote / Kreativpapir / Metalliserte papirer (gull, sølv…) / Termiske papirer / Polypropylen osv. Typer lim: Permanente / Forsterkede / Avtagbare / Frysing / Hurtigfrysing / osv. Former: Rett kutt / Halvskjæring / Spesifikke former / Skreddersydde former
Økologiske tekstureringer for ferdigretter - Produsent av økologiske tekstureringer for næringsmiddelindustrien

Økologiske tekstureringer for ferdigretter - Produsent av økologiske tekstureringer for næringsmiddelindustrien

MixeoGS er vårt naturlige alternativ til klassiske stabilisatorer for iskrem og sorbet. MixeoGS er en blanding av linfrømel og plantefibre, et alternativ til klassiske stabilisatorer for iskrem og sorbet. MixeoGS gir en kremet tekstur og begrenser krystalliseringen av vann, samtidig som det er av naturlig opprinnelse, clean-label (uten Exxx) og enkelt å bruke og lett å integrere i eksisterende oppskrifter. Emballasje: sekk på 20 kg Finnes også i økologisk versjon: MixeoGS BIO Sammensetning: Linfrømel, plantefibre Anbefalt dosering: Iskrem og sorbet: 0,5 til 0,7% Bruk: Forhåndsblande med de tørre ingrediensene og tilsette i blandingen Utseende: Beige pulver Smak: Nøytral
Splittede Vaniljestenger - Allsidige & Aromatiske

Splittede Vaniljestenger - Allsidige & Aromatiske

Frigjør en overlegen smak med vår vaniljeekstrakt. Disse kvalitetsgjenstandene av vaniljebønner i løsvekt er perfekte for ekstraksjon og industrielle applikasjoner. Hev produktene dine med den autentiske smaken av vanilje. Farge: Rød, rødbrun Tekstur: Tørr tekstur, lett å knekke Aroma: Treaktig vanilje Størrelse: 8-11 cm lang Vekt: Varierer Fuktighetsinnhold: 20% Vanillininnhold: 1.3-1.5%
RØD US VANILJE - Industriell Ekspertise & Aromatisk

RØD US VANILJE - Industriell Ekspertise & Aromatisk

Vår Røde US Vanilje er ideell for industrielle applikasjoner og gir den fineste naturlige Madagascar-vanilje aromaen. Forbedre din storskala produksjon med denne eksepsjonelle og kostnadseffektive ingrediensen.
Skreddersydd Prefabrikert Design - Byggmodul / Teknisk Rom / Kontorer

Skreddersydd Prefabrikert Design - Byggmodul / Teknisk Rom / Kontorer

Generelt kan vi lage et modul som svarer til alle typer bruksområder, skreddersydd og spesifikt for dine behov. Hvorfor en modul? - for å bli selvstendig, - for å verdsette produktene dine, - for å være nær dine nye kunder, - for å sikre driften din, - for å imøtekomme alle små strukturer som er avhengige av et bearbeidingsverksted, - for raskt å få et kompakt, skreddersydd, effektivt, fullt utstyrt og funksjonelt verktøy, - for å begrense investeringen / 2 ganger billigere enn et produsert anlegg, med rask avkastning på investeringen, - for alle typer agro-matbehandling: slakting, kutting, pakking, lagring, grønnsaksproduksjon, meieriprodukter, ferdigretter, akvakultur osv. - for å kunne flytte eller selge det enkelt. Kvalifisert for retningslinjene i CE-normen Transformasjonsmodulen representerer den ideelle «nøkkelferdige» løsningen. Bruksområder: alle typer produksjon i kortsløyfer Lengde: Opptil 20m (i monoblokk) Bredde: Opptil 4m Struktur: Rigid stålramme Belegg: Spesifikke «sandwich»-paneler Kledning: rustfritt stål Transport: Spesiell konvoi Installasjon: Enkel og rask på kundens sted
Grønnsaksfest - Poteter - Kokte halvmåner 4 mm

Grønnsaksfest - Poteter - Kokte halvmåner 4 mm

Ferske poteter, skrelt, kuttet i halvmåner og kokt. Halvmåner på 4 mm tykkelse. Opprinnelse 100% fransk. Variasjon med fast kjøtt: mer holdbarhet, mer smak og smeltende tekstur. 100% naturlig produkt: uten konserveringsmidler, uten tilsetningsstoffer, uten sulfitter. Ferskt kokt produkt: lavtemperaturkoking (under 90°C) og emballasje i pose etter koking og avkjøling. Overlegen kvalitet: vitaminer og sporstoffer bevart. Ingen vektap: 1 kg kjøpt = 1 kg servert Nettovekt per enhet: Pose på 7 kg Emballasje: TER Technifil Best før: Totalt holdbarhet på 12 dager Oppbevaringsbetingelser: Oppbevares ved en temperatur mellom 0 og 4°C Forventet bruk: Umiddelbar bruk etter åpning. Ingen skylling av produktet.
Legum'party - Poteter - Kokte Skiver 4 mm

Legum'party - Poteter - Kokte Skiver 4 mm

Ferske poteter, skrelt, kuttet i skiver og kokt. Skiver på 4 mm tykkelse og diameter fra 20 til 55 mm. Opprinnelse 100% fransk. Fast kjøttvariant: mer holdbarhet, mer smak og smeltende tekstur. 100% naturlig produkt: uten konserveringsmidler, uten tilsetningsstoffer, uten sulfitter. Ferskt kokt produkt: lavtemperaturkoking (under 90°C) og emballasje i pose etter koking og avkjøling. Overlegen kvalitet: vitaminer og sporstoffer bevart. Ingen vektap: 1 kg kjøpt = 1 kg servert Koking: blanchert, forkokt, kokt Emballasje: TER Technifil Holdbarhet: Total holdbarhet på 12 dager Nettovekt: Pose på 7 kg Forventet bruk: Umiddelbar bruk etter åpning. Ingen skylling av produktet.